Varför är det så svårt att starta upp sin kreatinkur?

När man påbörjar en period med kreatin ska man ta ca 5 portioner om dagen i 5 dagar. Detta innebär i princip att man intar kreatin var 3e timme under dessa 5 första dagar. Jag är säkert inne på mitt 4e försök nu. Jag glömmer alltid bort kreatinet efter 2-3 dagar och sen kommer jag på det igen efter några dagar. Och då är det bara att börja om igen!

Måste man ha en kreatin-alarm på sin telefon för att man ska komma ihåg det? Tydligen är det så för mig alla fall.

Vet ni inte vad kreatin är och vad det gör rekommenderar jag http://www.styrketraning.net/basta-kreatinet/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>