Tack Mattias Lundqvist och Monark exercise!

Förra veckan gick till min fasa en del av sadelstolpen sönder på min monark testcykel. Det kändes som en katastrof i början eftersom jag inte skulle kunna träna intervaller på ett tag och därmed förstöra schemat.

Det blev ingen katastrof. Jag körde lite mer mtb ute, (mycket roligare), ett pass intervaller på löpbandet, och dessutom fick jag en ny reservdel på några dagar.

När jag kontaktade Mattias LundqvistAktivitus fick genast respons och information om att Monark exercise kommer skicka en ny reservdel till mig direkt. Tack Mattias för ett trevligt bemötande och snabb respons! Nu kan återgå till kvalitativt plågeri igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>