Sugen på ny stigcykel

När jag köpte min hardtail merida förra året visste jag inte riktigt vad jag ville ha för cykel. Nu i efterhand var det kanske inte det bästa valet med tanke på att jag oftast kör tekniskt stig och sällan grusväg och snabba singletracks. För mig är den optimala cykeln för hellasterräng en 29er med 120-130 slaglängd fram och bak. Min Merida är snabb och rapp, men det blir lite skaktigt över rotmattorna med 100 i slag fram och inget där bak.

Cyklar jag funderat på:

Canyon 2014 - Eurobike show

Canyon Spectral Al 29

radon_slide_130

Radon Slide 130

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>