Styrketräning!

fitness 24 seven loggaEfter ett upphåll på nästan 2 veckor utan styrketräning har jag äntligen kommit igång igen. Idag tränade jag för andra dagen i rad på fitness 24 sevens gym på hammarbyhöjden. Gymmet är lite mindre än vad jag är van vid, men det är inga som helst problem att ge kroppen en rejäl genomkörning! I dag blev det en armpass med både axlar, biceps och triceps. Axlarna kändes starka och jag körde 20kg hantlarna ett set under axelpressen. Det är mer än vad jag vanligtvis tränar med. Triceps var tyvärr otroligt svaga idag och biceps kändes helt ok.

Jag tänkte börja springa också, men först vill jag få hem mitt nya sportarmband så man kan lyssna på musik när man springer. Det är totalt värdelöst och tråkigt att springa utan musik, och mitt vanliga iphone fodral går tyvärr inte att springa med.

Jag dammade också av proteinburken som inte ens var öppnad. Nu är det 2 portioner protein om dagen som gäller framöver. Det är hög tid att börja bygga muskler och komma igång igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>