Styrketräning och konditionsträning under samma pass?

Jag ska precis i väg till gymmet och tänkte slå två flugor i samma smäll genom att kondtionsträna och styrketräna under samma pass. Förra gången började jag med att jogga i 20 min (ja, det är bara så länge jag pallar just nu) för att sedan gå över till styrketräning. Tyvärrr blev jag så slö i kroppen att jag avbröt träningspasset och gick hem. Antingen beror det på att jag precis börjat kondisträna, eller så kommer det alltid vara så till viss utsträckning.

Idag tänkte jag vända på det hela och styrketräna först och konditionsträna efter det. Eventuellt blir det ännu sämre resultat av det. Jag har faktiskt ingen aning så den som lever får se. Hur gör ni?

Jag vet att man egentligen inte BORDE blanda, men vad gör man när knappt har tid att träna den ena träningformen tillräckligt?

konditionsträning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>