Träning med Martin Löwgren

Är sängliggandes fortfarande och det är sjukt irriterande att man varken kan jobba eller träna. Så fort jag blir frisk ska jag boka in ett träningspass med min PT Martin Löwgren.

Martin har förövrigt hjälpt mig otroligt mycket när det kommer till övningsutförande, information och kostråd. Genom att träna tillsammans med Martin ett par gånger i veckan får jag koll på alla övningar och jag blir dessutom pressad till gränsen vilket är otroligt skönt även fast jag knappt kan gå av träningsvärk dagen efter :)

Är ni intresserad av att skaffa en PT rekommenderar jag Martin Löwgren. Ni hittar hans kontaktinfo på Martinlöwgren.com. Hans kontor/träningslokal ligger i Stockholm (Vasastan) och det går enkelt att ta sig dit med den röda tunnelbanan mot Mörby Centrum.

Martin

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>