Och där krossades EM-drömmen

Jag och sambon bestämde oss för att gå ut och äta efter jobbet i går för att sedan gå vidare till bio på sergels. Maten var så där. Älgköttbullarna var av dålig kvalité och helt smaklös. Filmen som vi såg var chernobyl diaries och den var tyvärr inte heller särskilt bra. För mycket billiga ”hoppa till”-scener och avsaknaden av en twist gör att jag ger den 2 av 5 i betyg. Definitivt värd att se hemma, men jag offrar inte en bio-kväll för den.

Efter bion gick vi vidare, och min förhoppning var att få se matchen mellen Sverige och England. Alltså den match som Sverige inte fick förlora. Först gick vi till norra bantorget men det var hopplöst mycket folk och kön in såg ut att ta flera timmar. Vi fortsatta mot odenplan hittade BankOMat som hade ett bortledigt ute, men tv’n var ju INNE! Vi satte oss ute och då kom jag på att vi kan ta ljudet från radion via min ipad. Tyvärr vara ljuded 1 minut och 10 sekunder EFTER bilden så gick halv bra om man säger så.

Sverige förlorade matchen och nu är EM över. Matchen mot Frankrike väntar men hur roligt är nu när vi vet att Sverige inte kan gå vidare?

zlatan em

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>