Mycket träning nu

Jag berättade i senaste inlägget att jag köpt ny mountainbike och i och med detta är enormt taggad och vill cykla varje dag. Problemet är att jag redan tränar styrketräning alla ”lediga” dagar vilket brukar resultera i ca 4 pass i veckan. Hur ska jag hinna med att styrketräna samtidigt som jag cyklar mountainbike? I dag testade jag att styrketräna på morgonen efter en bra frukost. Efter träningen tog jag en gainer, kollade på motivationsklipp på youtube, och begav mig sedan ut i nackaskogen med cykeln. Det fungerade faktiskt rätt bra, så det blir fler dubbelpass framöver, alla fall på helgerna.

För att hinna med mitt mål som är att cykla 4 gånger i veckan tänker jag dessutom skära ner på benpassen på gymmet. Mountainbike-träningen ger mer de muskler jag vill ha på sommaren och sen på vintern får jag komplettera med mer ben på gymmet.

Nackareservatets spårkarta:

nacka spårkarta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>