Kesella hallon – God, proteinrik, men onyttig

kesella hallonNär jag började styrketräna var mitt mål att gå upp i vikt. Jag hittade Kessella Hallon som blev det perfekta mellanmålet eftersom den bestod av mycket protein och många kalorier. Tyvärr tyckte martin (min pt) att det var lite väl mycket socker så den blev bannlyst!  Jag får hädanefter endast äta lätt-kesella och den är långt i från lika god.

Nu när jag var och handla kände jag mig sugen och eftersom jag är sjuk och har dålig aptit köpte jag 2st burkar kesella hallon som jag håller på at trycka i mig i skrivande stund.

Jag lovar. Jag ska bättra mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>