Fortfarande grym träningsvärk!

På grund av sjukdom(ar), bristande motivation, mm, så har styrketräningen uteblivit för mig en längre tid. I förrgår styrketränade jag för första gången på ca 6-7 veckor och idag har jag enorm träningsvärk i rygg och armar. Jag visste att jag skulle få träningsvärk, men hade hoppas att den skulle avta efter 48h. Pga värken fick jag träna uteslutande ben och cykling på gymmet idag. Det är så klart inget fel med det. Men jag hade hoppats på kunne träna upp överkroppen igen efter svackan.

latsarna träningsvärk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>