Första cykelturen för i år i Hellas

I förrgår kom jag hem till Hammarby från en längre vistelse i Bollnäs. Igår var jag grymt sugen på att testa vägarna runt Hellas med mina nya dubbdäck (29″ Ice Spiker Pro 2.25) och jag kom ut i skogen någon gång runt 13.00. Skog och skog… Jag var tvungen att hålla mig till joggingspåren till en början, men hittade tillslut några isbetäckta puckelvägar som folk inte vågade gå på. Tur att man har dubbdäck!

Isgata i hellas

Isgata.

Kollade läget vid hellasgården. Mest skidåkare av någon anledning!

bro

Den klassiska bron.

Stundtals kör jag så fort så jag måste stanna och vänta in andan. :)

Jag avslutade rundan med att bestiga Hammarbybacken. Jag kände mig ganska pigg men fick hoppa av cykeln och gå en stund trots att jag valde baksidan.

globen från hammarbybacken

Utsiken.
Länk till rundan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>