Förkylningen sitter i…

För flera veckor sedan bloggade jag om min förkylning så bloggposterna och träningspassen har inte kommit allt för frekvent på sista tiden. Nu börjar det gå lite bättre och jag har faktiskts tränat 3 dagar i rad nu. Jag har också börja springa trotts att förkylningen sitter i fortfarande.

snuva

Tyvärr gick  det fruktansvärt dåligt på rullbandet och jag vet inte om det beror på att jag är småförkyld eller om det beror på att jag inte sprungit på en månad, men nu är jag på gång alla fall. Att springa 2 gånger / veckan i några månader borde göra undervärk. Mitt mål är att över huvud taget kunna springa en mål. Helst under 1 h :)

Nu ska jag jobba lite med min sajt om tandblekning innan jag kryper till kojs. Gokväll.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>