Det börjar bli vår

Det var länge sedan jag uppdaterade bloggen men det innebär inte att jag har legat på latsidan. Det har blivit mycket träning, eller alla fall mer än tidigare!

Förutom att jag fått tillfälle att cykla mer på stig för att få in den tekniska biten, så har jag fått ordning på styrketräningen igen. Som vanligt blir det varierade mängd styrketräning eftersom jag prioriterar den lägre än cyklingen just nu. Jag är anmäld till 3st långloop och det första, lidingöloppet mtb går av stapeln redan om 35 dagar. Det är skrämmande med tanke på att jag endast cyklat halva den sträckan som längst. Någonsin!

Här kommer några bilder på de senaste turerna i nackareservatet och sicklaskiftet.

Bilden ovan visar det gula spårets absolut svåraste parti. Helt omöjligt på sommaren. Helt omöjligt på vintern.

Äntligen känns det som om våren kommit. Nästa träningspass får bli utan dubbar!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>