Dåligt med träning nu

Jag har precis flyttat till en ny lägenhet på hammarbyhöjden och här finns inte sportlife där jag styrketränade tidigare. Detta faktum tillsammans med tidsbrist genom flytten har inneburit att jag inte tränat alls på 2 veckor. Trist!

Jag tycker det känns som jag tappat muskler redna, men det kanske (och förhoppningsvis) bara är inbillning. Hur lång tid tar det innan man börjar tappa muskler efter ett avbrott?

Tidigare idag masade jag mig iväg till fitness 24 seven för att skaffa en nytt gymkort. Förhoppningsvis aktiveras det i morgon så då börjar jag köra igen. Synd att man inte kan träna hemma perioder som dessa. Hade jag haft mer plats hade jag lätt införskaffat mig ett riktigt hemma gym.

hemmagym

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>