Dags att plocka fram magrutorna!

Jag har tränat ca 1 år nu och under den tiden har jag vara mer eller mindre motiverad. I perioder tränar jag stenhårt 4-5 dagar i veckan och under andra perioder är jag glad om jag tränar 1-2 gånger i veckan. Jag har hittills fokuserat mest på överkropp (rygg, bröst, armar) samtidigt som jag bortprioriterat benen helt och hållet. Visst, något benpass har det blivit, men ca 2gånger / månad på sin höjd.

Nu har det blivit dags att ge hela kroppen den tränings som behövs. Jag har börjat träna ben lika mycket som andra muskeler, men däremot kör jag dubbla mag-pass för att förhoppningsvis få fram magrutorna. Min tanke är att träna mage varann gång tillsammans med en annan muskelgrupp. I dag tränade jag tex bröst + mage. Först 4 övningar bröst och sedan 4 övningar mage. Jag får se hur det går. Eventuellt ändrar jag planen om det inte funkar som jag har tänkt. Planen är alla fall att se ut ungefär så här efter 12 månader:

magrutorna

Okej då. 36 månader då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>