Börjat träna igen

Ikväll blev det träning för första gången sedan jag skar upp handen. 11 dagars vila blev det.

Jag hade egentligen kunnat börja träna minst en vecka tidigare om jag inte blev förkyld på kuppen. Dubbel otur med andra ord.

Det kändes hur som helst bra att träna och jag var rätt pigg dessutom. Jag tänkte bara köra biceps och triceps för att mjukstarta med små muskelgrupper för att inte bli andfådd, men jag kände mig peppad så jag körde två set axlar också. Vanligtvis brukar jag inte träna tre muskelgrupper samtidigt men jag ska försöka beta av hela kroppen rätt fort så samtliga muskler aktiveras. Annars finns risken att någon muskel får vänta ännu en vecka innan den tränas.

I morgon blir det hockey i Globen då Sverige ska spöa skiten ur Lettland, men på Onsdag blir det träning igen. Troligtvis rygg (om jag är fullt frisk) eller bröst + mage.

axlar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>