Allt om MTB – Första numret

Till min stora glädje såg jag att tidningen Allt om MTB  låg i brevlådan när jag kom hem från tisdagsrajden i går.

Jag hade glömt att jag hade förbeställt tidningen. Perfekt toalettlitteratur! Som jag förstått det så är Allt om MTB en helt ny tidning och baserat på det lilla som jag hunnit läsa så verkar den riktigt bra. Många intressanta artiklar, lite reklam, hela 116 sidor om mountainbike och en intervju med Magnus Darvell som vann första delen av Dalacupen igår. Det  kan inte blir så mycket bättre än så.

allt om mtb tidningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>